A Ryanair kabinbőröndökre vonatkozó 2023-as szabályokról

Lelkes világjáróként vagy hobbi utazóként a minden szempontból tökéletes Ryanair kabinbőrönd nyomába erednél, de ötleted sincs, melyiket válaszd a gazdag felhozatalból, és egyáltalán: honnan vásárolj? Nagyon úgy tűnik, hogy ez a cikk Neked íródott! A mostani bejegyzésünkben ugyanis sorra vesszük a Ryanair kabinbőröndökre vonatkozó szabályokat, illetve adunk egy remek tippet is, hogy milyen forrásból vásárolj jutányosan.

Legszívesebben minden hónapban útra kelnénk

Rengetegen álmodozunk arról, hogy bejárjuk a világot – vagy legalábbis azokat az országokat, amelyeknek a kultúrája, földrajzi jellegzetessége nagy érdeklődést vált ki belőlünk. Bizony, ha tehetnénk, minden hónapban „vakációznánk” egy keveset, ez azonban csak a nagyon szerencséseknek adatik meg.

Persze a külföldi kiruccanások gyakorisága (vagy ritkasága) semmit nem vesz el e kétségtelenül fantasztikus szabadidős tevékenység értékéből – s ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, áldozz bármilyen gyakorisággal a szóban forgó hobbi oltárán, egy igényes kialakítást képviselő kabinbőröndre egészen biztosan szükséged lesz!

Mit mond a Ryanair kabinbőröndre vonatkozó szabályzata?

 

Annak érdekében, hogy ne legyen kellemetlen meglepetésben részed, érdemes folyamatosan nyomon követnek a Ryanair poggyászokkal kapcsolatos szabályait, amelyek ugyan nem túl gyakran, de mégis változnak.

A jelenlegi állás szerint a Ryanair kabinbőrönd, azaz fedélzeti poggyász 2 kézipoggyászt takar. Ebből az egyik egy kisméretű kézipoggyász (40 x 20 x 25 cm-es), amely az ülés alatt is kényelmesen elfér, a másik pedig egy 10 kg-os (55 x 40 x 20 cm-es) bőrönd, amit a kabin felső tárolórészének rekeszébe helyezhetsz be.

Annak érdekében, hogy a választott poggyászod maradéktalanul összhangban legyen a légitársaság szabályaival, utazás előtt biztos, ami biztos, fektess fokozott figyelmet a tervezésre, nehogy aztán anyagi büntetéssel, no meg rossz szájízzel kezdődjön a kaland!

Gurulós bőrönd – a kényelem, praktikum és stílus remekbeszabott iskolapéldája

A gurulós bőrönd rendkívül kényelmes megoldást kínál, hiszen a felhasználóbarát kivitelezésének köszönhetően sokkal egyszerűbb azzal közlekedni, mint például a kézben tartható poggyásszal. A kérdés már csak az, kettő vagy négy keréken guruljon az a bizonyos bőrönd?

Nos, a rutinos utazók a 4 kerekű gurulós bőröndre esküsznek, ám az sem mindegy, hogyan használjuk a poggyászok ezen típusát. Mivel ezen gurulós bőröndök esetében a gyártók a terhelést négy darab kerék egyenlő elosztására tervezték, az említett poggyászokat a hosszú élettartam megőrzése érdekében nem ajánlott kétkeréken magunk után húzni, sokkal inkábba magunk mellett, lágyan gurítani.

Az igényes kialakítású, praktikus és márkás bőröndök hazai helytartói: a Bőrönd-Áruház!

Egy bőrönd, legyen szó kisméretű kabinbőröndről vagy nagyobb paraméterekkel rendelkező poggyászról, kizárólag abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeinket, ha az anyaghasználata és a kialakítása prémiumszínvonalat reprezentál.

Amennyiben nem szívesen engednél ezirányú elvárásaidból, nézz szét bátran a kiváló renoméú Bőrönd-Áruház színes spektrumot bejáró palettáján. Választék van bőven, így egészen biztos, hogy némi keresgélés után rátalálsz álmaid bőröndjére.

Olvass tovább