Minden, amit az öntöző áráról tudni kell

öntöző ára esőmester

Akik a kertészkedést, kertépítést választják hobbijuknak, azoknál hamar vágy ébred egy szuper öntözőrendszer kialakítására. De vajon mitől függ az öntöző ára, mennyire megfizethető manapság egy ilyen rendszer? Ez az a kérdés, ami minden leendő tulajdonost foglalkoztat.

A tévhitekkel ellentétben, a szóban forgó okos, praktikus berendezések költésége nem vetekszik csillagászati összegekkel – sem a beszerzési, sem a telepítési díjak vonatkozásában.

Az viszont tény, hogy az előrejelzések szerint, az árak egyre nőni fognak. Épp ezért semmiképpen sem érdemes húzni-halasztani a döntést. Ha végérvényesen elhatároztuk, öntözőrendszerrel korszerűsítenénk a kertet, ajánlatos még most a tettek mezejére lépni és felvenni a kapcsolatot a szimpatikus kivitelező csapattal.

 

Az öntöző ára, illetve annak meghatározása kissé nehézkes, már csak amiatt is, mert előre meghatározott, fix díjak nem léteznek. Minden kert más-más paraméterekkel rendelkezik, csakúgy, mint ahogyan a megrendelői igények is változatos spektrumon mozognak.

Tehát az öntöző ára a helyszíni felmérést és a megrendelői kérések konkretizálását követően nyerhet konkrét formát. A kérdés már csak az, milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy korrekt árajánlatnak?

Kire bízzuk az öntözőrendszer telepítését?

Az öntözőrendszer kiépítése a nagyobb volumenű befektetések közé tartozik. Bár a modern, minőségükben felsőkategóriás rendszerek minden esetben visszahozzák az árukat, érthető, hogy ha valamiért pénzt adunk ki, akkor minden részletet tisztán szeretnénk látni.

De mégis, milyen a korrekt ajánlat? Nos, alapvetően költség- és kötelezettségmentes! A korrekt öntözőrendszer árajánlat tételesen listázza az alkatrészeket, a szükséges anyagokat. A telepítés munkadíja ideális esetben külön van feltüntetve a szóban forgó listán. Az ajánlat továbbá tartalmazza a garancia feltételeit, sőt, a kiépítés várható időtartamát is.

Amennyiben kifogástalan, kompromisszumoktól mentes minőségre és megbízhatóságra vágyunk, az Esőmester profi csapatával garantáltan megtaláljuk a számításainkat. Az öntözők terén szerzett komoly szakmai tapasztalattal rendelkező csapat árajánlata pontosan tükrözi a szakemberek tudását, morálját és a szolgáltatásuk példátlan színvonalát.

Olvass tovább