Super Mario ma is szuperhős!

Super Mario Lego játék

Ha bárki azt gondolta, hogy Super Mario napja bealkonyult, hogy ez a hős bizony a múlt homályába veszett, hogy az érmegyűjtés szép, nosztalgikus, de semmiképpen sem aktualizálható élmény, akkor íme, a sokak számára felkavaró, másoknak örömteli, valakiknek pedig evidens hír: Super Mario nem ment nyugdíjba, egy pillanatra sem! S nem nehéz belátni, hogy azért erről a Lego is gondoskodott.

A család apraja-nagyja építhet?!

A Super Mario Lego magával ragadó, izgalmas, és természetesen sokrétű játék. A gyűjtögethető készletcsalád látványos kikapcsolódást ígér mindazoknak, akik még emlékeznek Marióra, vagy akik most szerzik meg az emlékeket vele kapcsolatban.

Ez az a videójáték figura, ami kalandos percekkel ajándékozhatja meg a család apraját-nagyját. Már a kezdőkészletekben megtapasztalható az érmegyűjtés varázsa, de ez aztán a többi, bővítő készletekkel tovább fokozható.

 

A különböző szettek kitűnően kombinálhatóak egymással, ezáltal olyan szintek is létrehozhatóak, amik addig még soha nem léteztek.

Az interaktivitás a játék egyik ütőkártyája, akárcsak az élethű formák. Mario és Luigi egyaránt nélkülözhetetlenek ebből a szuper világból. Mindkét hős más-más reakcióval teszi érdekesebbé a játékmenetet, úgyhogy egyiküket sem célszerű háttérbe szorítani. S igazság szerint nem is lehet, olyannyira összetartoznak.

Milyen kiegészítő készletek érhetőek el?

Napestig sorolhatnánk az érdekesebbnél érdekesebb szetteket, ami azért jó hír, mert ez azt bizonyítja, hogy a Super Mario közel és távol sem unható meg.

Befagyott világ, lávakaland, havas kihívás, karaktercsomagok – mind olyan kiegészítő készletek, amik önmagukban is aranyat érnek, és amik tovább fokozhatják az amúgy is jelentőség teli játékélményt.

Sokan kérdezik, hogy mennyi időn át élvezhető egy-egy új szett jelenléte, mert azért nyilván nem lehet megfeledkezni arról a tényről sem, hogy a készletek külön-külön tízezer forintot meghaladó összeget emésztenek fel, és ez bizony túlságosan súlyos kiadás ahhoz, hogy ne kerüljön a fókuszba.

Jó hír, hogy úgy lettek megalkotva a készletek, hogy határozottan hosszú időn át kellő izgalmakat borítékolnak, azaz ha történetesen a kezdőszetthez egyetlen kiegészítés társul még, úgy is majdnem végtelen számú pálya, szint építhető ki mindenki legnagyobb örömére.

Hány éves kortól ajánlható a legózás varázsa?

Hivatalosan hatéves kortól, de mindig, minden esetben célszerű az egyéni kvalitásokat, képességeket figyelembe venni, mert különösen manapság a gyermekek gyorsan érnek, ezért előfordulhat, hogy már ötéves korban is simán alkalmasak arra, hogy belevágjanak a legózás örömeibe.

Ezen a ponton szokott jogosan felmerülni az a kérdés is, hogy meddig tart a varázs, a vonzerő, azaz hány éves korban teszik le a gyermekek a legót? Nos, a helyzet az, és ezt a tapasztalatok is megerősítik, hogy meglehet, soha nem teszik le igazán az építőkockát, ugyanis felnőttek milliói bolondulnak értük a mai napig. Ez az a típusú rajongás, ami abszolút nem életkorhoz kötött, és ami ha egyszer kialakul, akkor bizony nagyon úgy tűnik, hogy az idő előrehaladtával sem csökken a vonzás.

Olvass tovább