Városon kívüli kalandok az elektromos robogó nyergében

elektromos robogó kirándulás

Képzeld csak magad elé a következő szituációt: hétvége van, a város zajától már a füled is zúg, egyszerűen csak szabadulnál… A jó hír az, hogy nem vagy „megkötve” – ha egyébként sem kell sokáig nógatni egy jó kis kiruccanásra, ne fogd magad vissza, irány a Nagyvilág!

Persze nem mindegy, hogyan, milyen formában is képzeled el megvalósítani a kirándulást. Talán nem is hinnéd, hogy az elektromos robogó mennyivel élvezetesebbé teszi magát az utazás élményét is, az e közlekedés egyéb előnyeiről már nem is beszélve.

Azok, akik már régóta az elektromos robogózás szerelmeseinek vallják magukat, tudják jól, nincs is annál jobb érzés, mint felpattani rá, elhagyni a folyton nyüzsgő várost és élvezni a motorozás nyújtotta korlátlan szabadságot! Hatalmas előny, hogy a nagyvároson kívüli kisebb, jelentősen „nyugisabb” településeket kedvedre, a saját magad tervezett ütemben fedezheted fel, járhatod be.

Elektromos robogó – az élmény, ami szavakkal alig leírható

 

Az e robogó nem csupán egy közlekedési eszköz, életstílus a javából! Sőt, az elektromos robogó igazából egy nagyon is tudatos véleménynyilvánítás a világ aktuális helyzetéről, környezetvédelmi és gazdasági értelemben véve is.

Városlakóként nagyon is értjük, miért rendelkeznek hatalmas rajongótáborral az elektromos motorok. Zökkenőmentes közlekedést kínálnak, csendesek, nem büdösek, a fenntartásuk egy álom, és emellett elképesztően trendinek is számítanak.

Az e robogó pedig akkor is remek társ, ha a város peremén túli vidékek felé indulnál, ahol nem vár más, mint a táj szépsége és a friss levegő.

Minden út egy igazi kaland!

elektromos robogó városban

Legyen szó akár egy régóta tervezett kirándulóhely meglátogatásáról, városnézésről, vidéki túráról – a legújabb kedvenced nyergében átélheted mindazt a szabadságot, amit egy autóban biztosan nem fogsz. Mindezt úgy, hogy a környezetnek, sőt, a pénztárcádnak is kedvezel! Na, jó – ennél nagyobb win-win szituációt aligha tudnánk elképzelni!

Korlátok nélkül

Bedugult közlekedés, parkolási nehézségek – de nem az e robogóval! Hidd el, egy pörgősebb hétvégi délelőtt is úgy hatolhatsz át a zsúfolt városi utakon, mint kés a vajon! A parkolással sem lesz gondod, sőt, a töltés miatt sem kell fájjon a fejed, hiszen idehaza is egyre több e-töltőállomást telepítenek. Egyébként is – ha fullon van az akkumulátor, az e robogónak 100 km sem okoz gondot.

Nincs még? Bérelj egyet!

Ha a terveddel nemcsak gondolatban kacérkodsz, de a tettek mezejére lépnél, nemcsak egy kellemes kiruccanásban lehet részed, de egy új perspektívát is a magadévá tehetsz arról, hogyan élvezheted a környezeted nyújtotta lehetőségeket, ráadásul környezettudatosan.

Igazából az sem gond, ha még nincs a birtokodban egy minőségi elektromos csoda – az ElektroRider-nél két napra is bérbe veheted a szimpatikus modellt. Ugyanitt az aktuális elektromos robogó ár kapcsán is bátran érdeklődhetsz, ha tetszett, amit tapasztaltál.

És akkor lassan elkezdesz beleszeretni az e robogódba….

Amikor először ülsz fel egy ilyen járműre, észreveszed, hogy mennyire egyszerű a kezelése és milyen meglepően jó a gyorsulása. Aztán feltűnik valami szokatlan: nincs zaj, nincs füst, csak Te és az Út. A szabadság érzése kézzel foghatóvá válik. Nem is lepődünk meg azon, hogy egyre több, megrögzött benzines robogós vált végérvényesen elektromosra, megreformálva ezáltal a kedvenc hobbiját, a motorozást.

Olvass tovább